Piglet: Beställningskort till student-Frida

Agnes beställde ett studentkort utav mig och jag fick fundera lite grand, för jag har ingen egentlige studentstämpel. Hittade dock denna flicka från Magnolia som jag tyckte kunde fungera som en om man målade den rätt 🙂 Jag vet inte hur det är med er andra, men jag får extrem prestationsångest när jag skall göra kort till någon som betalar för det. Det har inte hänt så många gånger, men de få gånger det gjort det så har jag alltid haft lite ågren. Det verkade dock som att Agnes blev väldigt nöjd med kortet och vi får hoppas att även mottagaren gillar det!

Hobbyworlds juniutmaning har temat ”svensk sommar” och jag tycker att studentfirande känns väldigt mycket svensk sommar; det är när studenterna börjar föra väsen i stan som man inser att det är sommarlov på g – så därför anmäler jag detta kort till utmaningen! Tyvärr hade jag inte tid till någon riktig fotosession (eller tillgång till professionell hjälp av maken) så fotot blev väl sådär, men men … jag hoppas att jag skall lära mig den där konsten någon gång också. Om femton år eller så, när Sigrid ger mig lite tid över 😉

*cardstock från Panduro
*designark från Panduro paperstack ”The corner shop”
*blommor från Panduro
*brads från Panduro
*studentmössa från ett kort
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*bokstavsklistermärken från Panduro
*pärlor från Py hobby

5 svar på ”Piglet: Beställningskort till student-Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.