Piglet: I am so happy

Veckans skiss har denna vecka en skiss gjord utav Scrapmyran. Den ser ut att kanske mest vara för att göra LO efter, men nu brukar jag ju inte göra sådana, så jag har gjort ett kort istället 🙂 Måste pyssla massor nu, för jag kan inte låta bli att köpa nya pysselsaker, trots att tiden att pyssla inte riktigt finns. Idag var dock Sigrid snäll och bestämde sig för att sova en lång stund, så mamma har hunnit med att greja några saker på datorn OCH pyssla. Tjohoo! Borde kanske ha ätit också … hm …

Tyvärr har jag inte kunnat/hunnit ta något tjusigt foto till bloggen ännu, så jag får posta inlägget med en instagrambild så länge, så att jag hinner innan deadlinen för utmaningen …
image

 

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från paperpad  ”New Bloom” från First Edition Paper/Trimkraft 
*färgprovspapper från en färgbutik 😉
*blompärlor från Py Hobby
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*stämpel från Panduro

 

1 svar på ”Piglet: I am so happy

  1. Jag tycker du löste skissen till ett kort bra! Vilken söt stämpel och text. Tack för ditt bidrag till oss. Ha en bra dag! /Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.