Piglet: Kort till nyfödd flicka

Ett par vänner har precis fått en söt liten flicka och jag tänkte att vi skulle skicka dem detta kort. När jag gjorde kortet visste jag bara att det skulle bli en flicka, inte något namn eller liknande, så därför finns inget sådant på kortet. Funderar på om jag skall lägga till det, alternativt någon annan text, men har inte bestämt mig ännu …

Gjorde kortet med inspiration utav Hobbyworlds majtävling där man skall scraplifta en layout. Scraplift är lite svårt, tycker jag, för jag vet aldrig riktigt hur likt originalet tanken är att det skall bli?! Så här blev i alla fall resultatet:

*cardstock från Panduro
*presentpapper från Panduro (som jag snodde ur Maskens garderob)
*designark från Panduro
*cardstock som jag fick en bit av Lisa (det rosa, som vimplarna, blommorna och fjärilen är  gjorda av)
*blomstans som jag lånade av Masken
*brads från Panduro
*fjärilstans från Panduro, lånad av Lisa
*digistamp från CC Design

5 svar på ”Piglet: Kort till nyfödd flicka

  1. Toppenfint kort! Jag tycker du har lyckats bra med din lift – man kan ju inspireras på många olika sätt! 🙂

    Tack för att du är med och ”leker” hos oss på Hobbyworld!

    / Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.