Masken: Hemkomstkort till JoDa

JA! Äntligen har JoDa kommit hem. De har varit borta i Kina i ett halvår, men nu är de hemma igen och igår hade de en trevligt hemkomstfest. Så det var en bra anledning till att göra ett kort. Det är lite knepigt här just nu eftersom de mesta pysselsakerna ligger nerpackade i flyttkartonger, så fick ta till det jag hittade lättillgängligt.

Hade även en skiss som jag hade som inspiration från Veckans Skiss.

*Cardstock och klippark från Panduro
*Stämpel från Wild rose studio   
*Prickigt presentpapper från Lagerhaus 
*Svart sidenband från TGR
*Bokstavspärlor och rhinestones från Py Hobby
*Det glittriga pappret vet jag inte riktigt vart jag köpt, på en mässa eventuellt…

2 svar på ”Masken: Hemkomstkort till JoDa

    • Ja, det var ju toppen att jag hittade den passande texten 🙂 Letade iofs efter de klipparken för det var husen jag var ute efter som finns på dem… men de visade sig vara väldigt juliga med snögubbar och allt 🙂 Men så hittade jag ju texten istället så kanon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.