Masken: Kort till nyfödd

Nu har jag gjort ett litet kort till systerdottern också 🙂 Hann ju aldrig med att göra ett att ge bort ihop med lapptäcket.. men sen när jag städade så hittade jag en handduk som jag broderade för flera år sedan och som har väntat på att det skall komma en liten att ge bort den till (hade dock helt glömt bort den). Så hon fick den och ett kort. Tyvärr blev det inget kort på handduken, men den har söta små björnar på sig.

Kortet däremot har vi här. Det blev rosa och fint 🙂 

Hennes mamma brukar ju säga att hon gillar att snuggla, så då passade ju detta papper alldeles utmärkt! Allt på kortet är faktiskt från Panduro… utan det färdigvikta kortet, som är från pyssla mera i Trollhättan (dock finns inte den affären kvar)

1 svar på ”Masken: Kort till nyfödd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.