Piglet: Armband i rött

För att få lite variation i pysslandet till OS tog jag fram ett smyckekit ur min samling, som jag köpt på rea från Panduro någon gång för evigheter sedan … Kitet är från Elements och heter Vanadium Bracelet, men jag tror inte att de har det kvar i sitt sortiment längre.

Det här med smycken är verkligen pilligt och jag blev tokig både en och två gånger, samt fick väldigt ont i fingertopparna, men till slut var armbandet klart. Eftersom jag har väldigt smala handleder blev det förstås något för långt, trots att jag mot slutet kom på att jag kanske inte skulle använda alla pärlorna, men med lite trixande kan jag nog använda det ändå …

2 svar på ”Piglet: Armband i rött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.