Masken: Operation Gulli

Ja, dagens pyssel till världens mest spännande skidstafett (Kalla var ju magisk) var att laga min gamla stackars teddybjörn Gulli vars hjärna höll på att trilla ut ur ett hål i pannan… Inte så lätt med tanke på att hela tygen var en aningens skör och det riskerade att ramla sönder ännu mera… Men resultatet blev ju helt ok ändå 🙂 Nu kanske hon håller ihop ett tag till!!!

7 svar på ”Masken: Operation Gulli

    • hon har opererat magen/benen och båda armarna ett par gånger tror jag… såg att högerarmen skulle behöva lite mera jobb… men det är ju sömmarna och inte mitt på…så lite lättare… men som sagt så är ju hela tyget rätt slitet så det är svårt att fästa!!

    • Thanx 🙂 now the brain might stay in her head for a little bit longer.. but i also discovered that the arm needed some work to,,,

    • Japp, nog syns det på denna Nalle… inte bara hål utan rätt många kala fläckar utan päls… men så var den ju faktiskt begagnad när jag fick den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.