Piglet: Sigrid fick en Granny Pop hoodie

Det var inte alls meningen att Sigrid skulle få en Granny Pop Hoodie! Det var meningen att JAG skulle kunna stoltsera med en härlig virkad hoodie i underbara färger …

Men någonstans gick det fel. Var garnet inte så kompatibelt med mönstret som jag trodde? Var min virkfasthet mer fel än vad jag trodde? Är mönstret felaktigt? Jag vet inte! Men det som skulle ha blivit en medium loosefit kofta blev en kofta som nästan är för liten för Sigrid, så någonstans gick det ju helt uppenbart fel!

Sigrid är dock jättenöjd med mitt misslyckande och glad åt sin nya tröja, så vi får glädjas åt den saken. Garnet är Carnival från Hobbi, i färgkombinationen som heter Rio. Fantastiskt vackert garn, men om ni vill ha ett tips från coachen – gör inte fel, för det är näst intill omöjligt att repa!

Mönstret är Granny Pop Hoodie av MJsOffTheHook designs. Knapparna (som är väldigt gula i verkligheten, men inte blev det på bild) köpte jag när vi var i Stockholm, på Material.

Ser ni förresten Sigrids piffiga byxor? Det är ett par jeans som blivit för korta och som bästa Moster Masken förlängde med lite trevligt tyg, som jag tror är från IKEA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.