Piglet: Julkort #3, 2024 Hot drinks for Christmas

Jul i juli! Jajjemän, Piglet har minsann lyckats göra ett kort! Det var alldeles för länge sedan senast ju. Jag som har ett sånt fint pysselrum … Det blir inte mycket tid spenderat där, förut om när vi använder det som spelrum. Det är mest stickning i soffan och trädgårdshäng som fritiden går till, är jag rädd. I måndags var vi dock en sväng till Cili in Papers när vi var i Göteborg, så då kände jag att jag måste pyssla något eftersom jag hade handlat där. I ärlighetens namn hade jag faktiskt småbörjat på kortet sedan innan, men det blev i alla fall klart i tisdags. Jag fick tröstpyssla lite eftersom vi egentligen skulle hängt med Masken och Mormor, men fick åka hem brådstörtat på måndag kväll istället för att gå och lägga oss i Maskens mysiga stuga eftersom Sigrids insulinpump inte ville samarbeta. Man kan verkligen säga att vi är LESSA på krånglande grejer och på diabetes, med tanke på att även förra övernattningen hos Masken blev förstörd (då av en krånglande blodsockersensor).

Nu kanske det mesta på kortet är sådant som jag hade innan, men textstämpeln är i alla fall från det som jag handlade på Cili in papers 😉 Åh vad jag önskar att de hade Mama Elephant där dock … jag skulle så gärna vilja ha Little Capybara Agenda, men det finns ingen som säljer den i Sverige, och att beställa från utlandet kostar såååå mycket i frakt :'(

Kortbas från Docrafts (Py Hobby)
Designark från Panduro
Designark (pepparkakor) från ”Festive treats” paper pad från First Edition Paper (Py)
Stämplar från ”Oh friendship tree” stämpelset från Mama Elephant (Pyssloteket)
Textstämpel från ”Festive hugs” stämpelset från Crafters Companion (Cili in papers)
Halvpärlor från Py Hobby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.