Piglet: You leave a little sparkle

Jag tog en liten paus från tentapluggandet och gjorde ett kort efter Veckans skiss #323. Jag älskar det där prickiga pappret som jag har använt i bakgrunden, men det är helt hopplöst att fotografera …

Solen skiner över Falkenberg idag, men det är fortfarande isande kallt i vindarna. När blir det vår på riktigt? Jag vill dock minnas att vi hade minusgrader om nätterna i princip hela april förra året, så man kanske inte skall hoppas på för mycket?

Morgondagens tenta är i Material och miljö, och det har varit ganska luddigt att veta vad man skall plugga på … Hoppas att det går bra ändå. Om några veckor är det dags att börja andra LIA-perioden. Det skall bli skoj, även om jag inte ser fram emot att pendla till Halmstad varje dag. Jag är ju van vid att inte ha mer än några hundra meter till Sigrids skola att transportera mig 😉 Nä, det är väl mest stressen med hämtning och lämning jag inte ser fram emot egentligen … men det skall väl lösa sig 😉 Håller tummarna för att jag kan få jobb i Falkenberg när jag väl är klar med utbildningen. Det skulle vara SÅ skönt!

Cardstock från Panduro
Designark från ”Nook and pantry” paper pad från Basic Grey (Py Hobby)
Designark (moln) från Gummiapan (Scrap-ateljen)
Die (stjärna) ”MFD061” från Nellie Snellen
Stämpel från Hänglar
Bokstavsstickers från Panduro
Textstämpel från ”Ren Lycka 2: Julia och Julius” från Hänglar & Wings
Glitterlim ”Crystal” från Dovecraft (Py Hobby)
Halvpärlor från Py Hobby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.