Masken: En riktigt sur en.

En dag när jag städade bland mina virkgarner, hittade jag en kroppsdel. Det var ett gammalt virkprojekt som hade blivit liggande. Kroppsdelen var en lila minionkropp. Den största delen av Minioner är ju en stor kroppsdel, så egentligen var det ju inte så mycket kvar att göra på den.

Jag tror att jag hade börjat på den för rätt längesen och haft i tanken att Hanna och Johan skulle få den. De har ju redan fått två gula minioner tidigare, så jag tyckte att en lila kunde de också få. Och nu var det en bra tid att göra klart den då vi var inbjudna till dem i helgen.
Alla de minioner jag virkat har jag gjort efter eget mönster. Eller jag har ju inte gjort någon mönster alls, utan bara testat mig fram, så även denna gång. Måste säga att jag blev riktigt nöjd över hur jag lyckades få till den arga munnen. Om ni googlar på lila minion så borde ni se den bild jag använde som referens. Önskar dock att jag hade fått till håret ännu lite fluffigare…
Hur arg ser hen inte ut att vara?!

Dagen hos Hanna och Johan var mycket trevlig också och vi hann med att pyssla lite också. Jag lånade systerns virkmönster från hennes senaste projekt axolotln , systern virkade klart sina delar till nämnda projekt. I gänget blev det även lite broderande, stickande, fototsorterande och stämplande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.