Piglet: Fröken Finemang vantar

Jag har stickat ännu ett par vantar 🙂 Faktum är att jag faktiskt har ett par vantar till, som jag inte bloggat om. Haha! Lejonet ställer sig mycket frågande till om man behöver så många vantar … men de är ju så roliga att sticka 😉 Och vantar kan man väl aldrig få för många utav??

Egentligen har jag redan stickat denna modell en gång, men resultatet blev si sådär, så när Maja Karlsson bestämde sig för att ha en ”karantän-KAL” nu i Coronatider, med just dessa vantar, tänkte jag att jag kunde göra ett nytt försök. För den som vill kan mönstret hittas gratis på Ravelry nu, men jag har det ju i den fina Trettiofem vantar-boken.

Jag har stickat mina i Järbo 2 tr ull, färgerna Natural White och Turquoise treat, som jag hade över efter att ha stickat Julvanten 2019 (som alltså inte blivit bloggade ännu). Mitt under stickandet gick en utav mina stickor av, så jag fick vackert köpa nya. Stod länge i affären och valde, men köpte till slut ett par lite dyrare stickor, Ergonomics från Prym, ett val som jag verkligen inte ångrar. De är fantastiska!

Jag kunde förstås inte låta bli att använda världens sötaste modell 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.