Masken: Pirat-grattis

Vår supersöta lilla Sigrid är numer inte så jätteliten och har hunnit fylla sex år. Klart skulle hon få ett kort för att fira in detta. Förra året hade hon ett pirat-kalas för sina kompisar, och var ganska inne på pirater. Vet inte riktigt om hon fortfarande är det, men det blev i alla fall ett kort med pirat-tema. Hon gjorde ett gulligt pirat-läte när hon såg det, så antar att hon gillade det.
Kortet passade ju finfint ihop med presenten hon fick också, vilket ni kommer se på bild nedan.

Tyckte det var roligare att göra piraten i lite andra färger än vad man är van vid att se dem i. Det känns ju heller inte riktigt ok att ge ett allt för svart och mörkt kort till ett litet barn. Hade det varit till en vuxen så hade det nog blivit lite mörkare, och med fler döskallar.

Stämplarna är från ett gammalt set med trästämplar från Panduro. Tror även att de båda mönstrade papperna är därifrån. Ja, det mesta på kortet skulle jag säga är därifrån faktiskt, utom glittertejpen runt om.
Kortet är gjort efter Veckans skiss #275

Visst var det snyggt matchat med presenten?! Ja det blev ett spel som hon fick i present. Hennes föräldrar försöker ju få henne att gilla spel och denna varianten finns ju som vuxenvariant i familjen, så detta kanske kan bli en inkörsport till det. Det är lite lustigt att även systern numer gillar att spela spel, för när vi var små så fick jag nästan tvinga henne att spela med mig ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.