Masken: Möt Lill-Babs

Hej och Gott nytt år!!

Hoppas att ni har haft en bra början på året. Mitt år började lite förkylt, vilket har resulterat i ett antal virk-maskor gjorda i soffan…

Egentligen har jag en hel hög med julkort som jag borde blogga om, men nu har ni ju fått rätt många julkort det senaste, så jag tar och börjar med en virkad julklapp som jag gjorde istället och så får vi ta julkort lite senare.

Farbror BA fick i alla fall en virkad sengångare i julklapp, eftersom han sade att han ville ha en sådan, efter det att jag gjorde ett par till mina f.d. kollegor i början av förra året. Sen är det det djuret som han har blivit tilldelad i bekantskapskretsen (där finns ju bla. Snigel, Gnutt, Lejon, Piglet m.fl.). Den har en svart hårdrockig tröja precis om Farbror BA och jag tror att den blev döpt till Lill-Babs, med stumt bs på slutet.

Det ser ut som att han vill ha en kram, eller hur?!

Mönstret kommer från Sweetamigurumidesign

3 svar på ”Masken: Möt Lill-Babs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.