Masken: Isbörnsklapp

Här kommer en liten isbjörn med en liten julklapp…

I helgen så kom äntligen dagen som de fem Pysselvännerna hade väntat länge på. Den STORA julpysslardagen. Det blev en härlig dag tillsammans, med massa pyssel, prat, fika och andra godsaker. Det är så härligt att vara med i ett gäng som kan umgås så naturligt och avslappnat i flera timmar. Det pysslades julkort från mitt och Piglets håll, även Lisa hann med några stycken, annars pysslade hon med en adventskalender. Hanna pysslade med ett fotoalbum tillägnat hennes och sambons trädgård. Johanna ägnade sig åt julbroderi och även åt julklappstillverkning (vill ju inte avslöja vad det kan vara för julklapp…).

Jag kom en bra bit på väg med årets julkortsskörd, och detta inlägg är ju om ett av dem. Ett kort som blev till efter veckans skiss #263. Skissen kändes en aningens tom till en början, men sen fick jag till ett fint kort ändå. Det visar ju på att man inte alltid behöver tillsätta så många grejer för att det skall bli fint. Jag har verkligen börja gilla det här med washitejp oxå, jag var nog en aningen skeptiskt till dem från början, men har nu insett att de ger en lite mjukare effekt än plastigare mönstrad tejp ger. På detta kort blev det dock en blandning av båda sorterna. Tyvärr så syns det inte på fotot att de röda julgranarna glittrar ganska mycket, och även att det är gröna blingisar som sitter uppe i hörnet.

Materialet kommer från blandade affärer som PyHobby, Lidl, ToysRus och Panduro. Det visar att man kan köpa pysselmaterial på många olika ställen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.