Masken: Card making day 5/10

”Card Making Day reminds us that the best gifts come from the heart, and the hands and vision of the people we love, so get out there and try making a card of your own”

I lördags var det visst Card making day, något som syster uppmärksammade inne på ”The Greeting Farm”´s instagramkonto. De hade en utmaning dagen till ära och eftersom systern inte befanns sig hemmavid i lördags skickade hon över utmaningen till mig. Sen visade det sig dock att man hade en hel vecka på sig att göra ett kort, ett kort som skulle innehålla en av deras produkter. Så om det är någon som är sugen på att delta så kika in till dem.

Jag valde att göra ett julkort, mitt första för i år. Det är bäst att börja i tid med sitt julpyssel. Det fick bli en av mina favorit-julstämplar, som då såklart kommer från The Greeting Farm. Ni som har följt oss ett tag känner nog igen den. Den här gången valde jag dock att måla den lite annorlunda. Just för att jag varit sugen ett tag på att testa detta med att använda en ljusare stämpelfärg, och sen måla i lite mildare färger. Något som jag har sett andra göra (mest på Instagram, som är min största inspirationskälla, när det kommer till pyssel). Jag valde att måla med vattenfärg, vilket var ett tag senast, något som jag skulle behöva öva mer på.
Jag valde att använda skissen från veckans skiss. Alla papper är från mitt nyinköpta block från Py-hobby, ett block med rosa julpapper. Sen blingade jag till det med lite stjärnor och pärlor. 

4 svar på ”Masken: Card making day 5/10

  1. Har du handlat från Py? Du kunde ju sagt något. Jag har några gror jag vill ha men inte så många att det känns vettigt att beställa…
    Jag blir ännu mer pysselträff – sugen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.