Masken: Ett par snöiga julkort

Igår hävdade systern att det var klart med julkorten för i år… från hennes sida menade hon såklart, jag har ju bara bloggat ett fåtal av mina.

Här kommer ett par julkort i samma inlägg. Mycket för att de är ganska lika varandra, eftersom de delar en historia. Det var nämligen så att jag höll på med ett kort, där bestämt vad jag ville ha med på och hur layouten skulle bli.
Då, efter att jag har fäst textremsan men dubbelhäftande tejp, inser jag att jag inte hade kortet vänt åt FEL håll. Alltså kommer texten hamna åt helt fel håll, eftersom man ju inte direkt vill ha öppningen uppåt. Jag lyckas i alla fall pilla loss den nu felaktiga remsan, men den tog även med sig lite av bakgrundspappret, så just den kortbasen gick inte att använda till det jag hade tänkt.
Men jag hade som tur var en uppsättning till av samma material, så att jag kunde börja om från början igen. Vilket resulterade i två fina kort, så ingen skada skedd! Ni kan se på remsorna var det var som gick snett… Det lustiga är ju att jag höll på att göra om samma misstag en gång till!!!

Tyvärr fick jag inte de bästa bilderna på mina julkort i år, då jag hade glömt att fota dem innan det var dags att skicka iväg dem. Jag fick alltså fota dem efter hand som jag skrev dem, och det var på kvällen och alltså inget vidare ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.