Masken: Grönrutigt Grattiskort

Hej hallå, det var längesen jag skrev något här inne känns det som. Har legat lite lågt med pysslandet, men har inte ens någon bra orsak till det varför. Men NU hade jag i alla fall en bra anledning till att göra ett nytt kort, för Svågern har fyllt år igen.
Jag valde att göra kortet efter veckans skiss #214, det blev en ganska fri tolkning av den, med inte så många detaljer.
En ny fin kill-magnoliastämpel hade jag att använda oxå, den har jag köpt av min kusin som håller på att rensa ut lite bland sina pysselsaker. Han fick sig en liten paperpiecad tröja med höstlöv på och en fin mustach. Jag ville ju få användning av min nya fina mustach-punch som jag inhandlade när jag och systern gjorde vårt första besök på Chili in papers, på Backaplan för några veckor sedan. Vi blev båda väldigt förtjusta i den lilla punchern, och den passar fint i storlek till de flesta stämplar.
Svågern gillade detaljen av skinnimitation och även det lilla kamera-klistermärket. Jag använde mig ju även av en bit från en gammal kamerarulle, som jag har haft i gömmorna i flera år. Det är ju trots allt ett antal år sedan som man gick över till digitalkamera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.