Piglet: Grönt är skönt

Nu tänkte jag bryta av kavalkaden av inlägg med jultema 😉 Eftersom julkorten nu är skickade har jag efter Veckans skiss #178 gjort ett lite mer ”somrigt” kort med en söt Gorjussflicka. Dessutom har jag paper-piecat, vilket jag ju gillar att göra 🙂 Blomstämplarna i bakgrunden är nog bland de tidigaste clear stamps som jag har – kul att använda något som legat i hyllan ett tag.

GröntÄrSkönt-1

Cardstock från Panduro
Designark från Gummiapan
Stämpel ”Little Song” från Gorjuss/Santoro
Stämpel (blomma) ”Stitched Daisy” från Daisy Bucket Designs 
Blompunch från Panduro
Glitterlim ”Stickles Eucalyptus” från Ranger
Bokstavsstickers från Panduro
GröntÄrSkönt-2

2 svar på ”Piglet: Grönt är skönt

  1. Åh vilken härlig tolkning efter min skiss! Jag gillar färgvalet, och kan bara hålla med dig om att det är skönt att få bryta av allt jultema med något annat 🙂 Kram, Mahlin78 i VS-gänget

  2. Vilka härliga färger! Jag gillar verkligen ditt kort och hur du satt hälsningen. Tack för att du är med och tolkar skisser hos oss på Veckans Skiss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.