Piglet: Lycka till, Erik!

Kollegan Erik har fått ett nytt jobb och det är hans sista dag på kontoret … Vi kommer att sakna honom massor, men önskar honom all lycka till på nya jobbet och har samlat ihop till en present. Jag kände att jag ville göra ett kort till honom och pysslade ihop ett i en stil som jag tyckte kändes lite Erik. Jag hoppas att han tyckte om det, även fast jag tyckte mig höra att chefen kommenterade det som ”ett lite barnsligt kort” 😮 Och nej, jag lyckades inte låta bli att gråta när vi sade hej då …

LyckaTillErik-1

Anmäler kortet till The Ribbon Girl October Any Image Challenge.

Cardstock från Panduro
Stämpel ”Hello Ian” från The Greeting Farm
Designark från ”Waiting for Santa” paper pack från Webster’s Pages (Panduro)
Designark från paper pack av okänt märke köpt på Tradera
Bokstavsstickers från Panduro
LyckaTillErik-2

3 svar på ”Piglet: Lycka till, Erik!

    • Skall jag hälsa chefen det? 😉
      Jag blev ju väldigt nöjd med det här kortet, så jag bryr mig inte om vad han säger 🙂 Erik sade varken bu eller bä, så jag vet inte vad han tyckte …

  1. Inte det minsta barnsligt tycker jag! Snarare ganska vuxet skulle jag säga. Färgerna är ju rätt dova, utan att för den skull bli dystra. Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.