Piglet: Julkort #7, 2017 Santa’s coming

Lördag kväll. Det var meningen att vi skulle vara på Stanleys femtioårdskalas … Istället fick jag stanna hemma då jag varit febrig och haft ont i kropp, huvud och hals i flera dagar … Efter en inte alltför lång stund på kalaset kom Lejonet hem med en alldeles febrig och jätteledsen Sigrid. Så vi kan väl säga att det inte riktigt blev en lyckad lördagkväll. MEN, jag fick i alla fall gjort ett kort efter Veckans nya skiss #169. Jag tyckte att det var en ganska svår skiss, och det blev ett väldigt enkelt kort … men jag hoppas att ni tycker om det ändå 🙂

Julkort-7-2017-1

Cardstock från Panduro
Designark från ”Twelve days of Christmas” paper pack från Dovecraft (Py Hobby)
Cutouts från Panduro
Glitter glue ”Crystal” frånDovecraft (Py Hobby)

3 svar på ”Piglet: Julkort #7, 2017 Santa’s coming

  1. Ja bättre lördagkvällar kan man ju ha, krya på er!! Du har tolkat skissen med bravur tycker jag!! Ett jättefint stilrent julkort !! Tack för att du är med oss på VS och tolkar!! Kram Anna

  2. Snyggt… snyggare än mitt jag gjorde hemma hos Hanna… Jag glömde dock bort det där med att göra ett blogginlägg, för att få med det på Veckans Skiss :0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.