Masken: Jul i juli

Då det skulle bli dåligt väder i lördags (och det blev det) bjöd Lisa in till lite Jul i Juli, och det innebar att göra julkort 🙂 Det bjöds även på pepparkakor, julmusik och jordgubbstomtar.
Det är väl aldrig för tidigt att börja med sina julkort, man vet ju aldrig vad som händer under året och om man kommer hinna göra alla. Jag fick gjort tre stycken under denna dag.

Ett av korten valde jag att göra efter Veckans skiss – sommarutmaningen, jag gissar att de inte riktigt tänkte sig få in några julkort som bidrag. Man kan ju inte låta bli att undra vad de kommer tänka när de får se ett 🙂

Jag valde att använda mig av några favoriter från förra årets julpyssel. Nämligen en brun avlång kortbas från docrafts och desigark från Dovecrafts-Northpole, paper pack. Stämpeln jag använde mig av är en ny favorit som jag köpt i år, en söt Rudolf från Inkadinkado. På det blev det även lite washitejp från Panduro och lite rött glitterlim som jag fick låna av Lisa.  DSCN2486DSCN2487
20496142_10154655282046850_935019774_n

 

 

5 svar på ”Masken: Jul i juli

  1. Det är jättefint! Det var en riktigt trevlig dag med regnet droppandes utanför ett tag. Solen kom tyvärr lite för sent, annars hade vi kunnat gå ut och leta svamp 🙂

  2. Mycket snyggt och så smart att börja i tid med julkorten!! Kul idé med jul i juli träff ??? Tack för din fina tolkning i årets sommarutmaning hos VS!
    Kram Anna

  3. Det är ju det som är det fina – du väljer själv hur du vill tolka skissen, och jag tycker du har gjort det bra med ditt fina julkort! Tack för att du delar med dig till oss 🙂 Kram, Mahlin78 i VS-teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.