Masken: Vårkänslor

I lördags var det riktig vårkänsla här i Göteborg, och jag passade på att städa på balkongen i solen. Det blev riktigt varmt och svettigt faktiskt. Tyvärr var det ju lite tidigt än att plantera några blommor därute, eller jag hade nog satt mina penséfrön om jag hade hittat dem. Någon annan som gillar att påta med blommor i sin trädgård, är ju våran faster. Hon fyller dessutom år till helgen, så därför gjorde jag ett födelsedagskort med vår- och trädgårdstema. Tror att det är ett tema hon har fått på ganska många kort vid det här laget 🙂
Jag valde att göra kortet efter veckans skiss #143. Ni har väl sett systerns orangea bidrag efter samma skiss?! Denna gången kan man definitivt se att vi använt oss av samma skiss. Jag tyckte att skissen var lite obalanserad med bara dekorationer längs två sidor, så jag valde ett papper med lodrätt mönster, så att ännu en sida fick lite mer dekoration. Valde en av de enkla figurstämplarna från Panduro, det passar så bra att använda paperpiecing på dem tycker jag. Ett Grattis och så lite bling, gjorde kortet alldeles superfint tycker jag.17270557_10154261162981850_527593677_n17274256_10154261162881850_1539289400_n

8 svar på ”Masken: Vårkänslor

 1. Jättemysigt kort! De där Pandurostämplarna är alltid så fina när du använder dem … Jag lyckas aldrig, och använder därför aldrig mina. Man borde ju ha lite variation från alla Magnolia och Gorjuss. Just nu blir det ju massa Magnolia, eftersom jag stämplade så många hos Hanna 🙂

  Jag vill också ha en balkong! <3 Men jag har iaf våransat pelargonerna lite och vattnat dem med näring. Vill du ha en pelargonplanta förresten?

  • Tackar min pysselsyster 🙂
   När testade du en pandurostämpel senast?! Försöker komma ihåg om du har använt någon eller ej….

   Balkong är bra… men en trädgård hade ju varit trevligare… Du har ju trädgård, bara det att den är långt bort 😉

   • Jag använde en förra året när jag skickade kort till Johnny en vecka för tidigt 🙂 Fotbollsspelaren … Tror att jag har en del som inte ens är monterade, eventuellt :p

    Ja, trädgården närmare hade varit fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.