Piglet: Ett vårtecken till dig

När det nu i veckan gick över från februari till mars hörde jag människor överallt lyckligt uttrycka att nu är första vårmånaden här. Är mars verkligen en vårmånad? I min värld känns det som att det aldrig blir vår i mars, den dröjer mycket längre?! Just när jag skriver detta tycker jag mig i och för sig höra några fåglar pipa utanför, men jag tror inte att det är vårfåglar som kommit ännu?! Och enligt Yr skall det bli snö till helgen …

Hur som helst så har jag gjort ett väldigt vårligt kort efter Veckans skiss #142. Jag lånade ju ett helt gäng Magnoliastämplar när vi var hemma hos Hanna senast, och detta är en utav dem. Att se Tilda med påskliljan får mig att längta lite extra till Myshuset! Tanken var ju att vi skulle åka dit i helgen, men vi får väl se hur det går … förkylningen däckade mig ju till slut. Jaja, det är bättre idag än igår, så kanske finns det hopp. Om bara mina bihålor ville sluta värka, så skulle det kännas tusen gånger bättre!

Har någon utav er läsare sett några vårtecken, förresten? Jag tror att jag har sett någon bild på snödroppar på Facebook, men ännu så länge har jag inte sett några andra vårtecken än att buskarna utanför huset visst hade fått gröna blad.

SpringFlowerTilda-2

Kortbas från Docrafts (Py Hobby)
Designark från ”Rose Garden” paperpad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
StämpelTilda decorate Easter” från Magnolia (lånad av Hanna), målad med ProMarkers
Bokstavsstickers från Panduro
Blingstenar ur Maskens förråd
Nyckelpigesticker ur Maskens förråd
SpringFlowerTilda-1

6 svar på ”Piglet: Ett vårtecken till dig

 1. Nä inga vårtecken här i Edsbyn, eller jo, en svan kom flygandes igår… om det räknas ?
  Ditt fin fina kort är som ett enda stort vårtecken iallafall! Härligt!!
  Påskliljor är så fina. Tusen tack för att du tolkar med oss på VS!! Det är så roligt!!! Kram Anna

  • Faktum är att jag såg några påskliljor som nästan hade börjat blomma idag … Synd bara att det kom snö på dem sedan 😮

 2. Gulligt kort, även om jag föredrar lite starkare färger. Först nu jag även insåg att tjejen på stämpeln håller på att dra upp blomman ur marken, inte reflekterat över det förut.
  Nyckelpigeklistermärket är förresten från Panduro….?

 3. Jag har sett några vårtecken… Snödroppar mest, men jag och Sigrid såg ju blommor på forsythiabuskarna vid huset nedanför er! Även sett små knoppar och videung på G….

 4. Jättesött kort! Gillar denna stämpel, även om jag personligen gillar blommorna bäst där de står 🙂 Tycker verkligen du lyckats med färgerna, på både stämpel och i val av bakgrundspapper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.