Masken: Nyckelpige-Grattis till BA

Japp, nu är det dags för Farbror BA att fylla år igen, och  i år får han inget kort med bilar på, utan ett med en nyckelpiga på istället. Det kanske inte är något som jag förknippar med just honom, men det var den stämpeln som talade till mig, när jag letade efter en att använda. Sen fick den lite bestämma vad som skulle passa på resten kortet.
Jag valde att göra ett kort efter Veckans skiss #140. Denna veckan innehöll den en massa cirklar. Cirklar är inget jag annars brukar använda mig så mycket av, så det blev en bra utmaning. Nu visade det sig ju även så bra att i samma paket, som basen till Hannas kort kom ifrån, fanns det även en med cirkel i mitten. Så detta kort, i grönt, valde jag att använda som bas. Gjorde det väl i ungefär samma stil som Hannas kort, jag får väl se om jag lyckas få till någon mer avvikande variant av dessa pop-up-kort vid annat tillfälle. Det kan ju bli lite tråkigt om de blir ungefär likadana, tänker jag.

Nu får vi hoppas att BA inte är inne här och snokar innan han hinner få kortet på posten. Men han har lovat att låta bli 😉 Jag var ju tvungen att lägga upp det lite för tidigt, så att jag kunde vara med i V.S.utmaningen…16809566_10154204228796850_1510381167_nJag borde kanske ha valt en annan färg i bakgrunden än just grön…. det smälte lite väl mycket ihop med kortet kanske. Ljuset var ju inte det bästa heller, därav det lite gryniga utseendet. 16809873_10154204228646850_249925368_n16838074_10154204228576850_564293924_nFiluren på stämpeln är så söt, den kommer ju från ett kit från Panduro med liknade filurer. Det är nog dock första gången som jag målar den som en nyckelpiga, tror att jag annars brukar gilla att göra den turkos och rosa. 16839568_10154204228511850_1891709087_n

7 svar på ”Masken: Nyckelpige-Grattis till BA

  • Tack 🙂 de är ju så fina papper i denna serie från Panduro (bakgrundspappret är annat dock)… Även tygerna ju!

   Frågan är om man kan få till en helt annan look med de här korten, du får göra ett oxå! Pyssla hos Masken på onsdag?

   • Hade varit trevligt … men vi behöver nog greja här hemma inför kalashelgen. Kanske vore en god idé att plocka ner granen till exempel … Men någon onsdag får vi allt pyssla 😀

 1. Superfint! Jag gillar verkligen de stämplarna och att göra en nyckelpiga är ju kanon! Sedan är jag mycket imponerad av att du lyckas få grattisstämpeln så tydlig på et papper med struktur, så fint får inte jag det med min…

  • Tack 🙂
   Det vita pappret hade inte så grov struktur, så det gick ganska lätt att få det bra. Dock den lilla på det gröna pappret var värre, där fick jag stämpla två ggr för att det skulle bli bra. Den brukar oxå bero lite på hur mjuk stämpeln är, clerastamps brukar funka bäst.

 2. ÅÅHH!! Älskar grönt!! <3 Ett jättefint kort och en härlig tolkning av min skiss!! Så roligt att du hänger med oss här på VS !! Hoppas BA blev glad 🙂
  Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.