Piglet: Änglagrattis till Helena

Vi har tittat på lite gamla avsnitt av ”Jul med Ernst” nu i veckan, eftersom det är ett mysigt program och eftersom det passar att titta på när Sigrid är med, till skillnad från de flesta utav de serier som vi följer. I ett avsnitt använde Ernst tårtpapper till att göra änglar till sin julgran med, och jag blev lite inspirerad. Det är långt ifrån alla Ernsts pyssel som faller mig i smaken, men inspireras kan man alltid göra … och då det nalkades födelsedag för svärmor, som älskar änglar, så skred jag till verket och tillverkade änglavingar åt en liten Gorjuss-tjej med just tårtpapper. Lejonet såg mycket road ut när han såg det och frågade om jag hade ”ernstat” 🙂 Ett nyord för Svenska Akademien att ta i beaktande kanske?

Kortet är gjort efter Veckans skiss #132, som jag har tolkat lite mindre strikt än vad jag brukar, för att kunna inkorporera min ängel 😉

helena2016-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”Capsule Collection: Parisienne Blue” paper pac från Docrafts (Py Hobby)
*doilie från Py Hobby
*glitterpapper från ”Glitzy glitter” paper pad från DCWV (Panduro)
*stjärnconfetti som jag haft i mitt lager i tusen år ungefär
*stämpel ”Waiting” från Gorjuss/Santoro
*bokstavsstickers från Docrafts (Py Hobby)

3 svar på ”Piglet: Änglagrattis till Helena

  1. Ernstat eller inte så har du hjort en fin tolkning av Carinas fina skiss!! Härligt!!! Tusen tack för att du hänger på och skapar med oss hos VS!! Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.