Piglet & Masken: Julspann

julspann-1En kväll när Lejonet var på Sator-konsert med farbror BA satt Piglet och Masken hemma och ville pyssla … Som vanligt hade Piglet surfat runt på utmaningar och fastnat för månadsutmaningen för november hos En Liten Butik till vilken man ombads altra en förpackning av något slag. Det är ju kul att testa något man inte brukar göra, så vi gav oss på en yoghurtspann för att förvandla den till en julspann. (Vad svarar man förresten när barnet frågar varför yoghurten är i en spann? Jag visste då rakt inte, när Sigrid frågade mig. Jag svarade nog något om att de som tillverkade yoghurten tyckte att det var coolt att sälja den i spann, i stället för i paket.)

Tanken är att man skulle kunna använda den för att ge bort något gott i, alternativt vilken liten julklapp som helst, för den delen 🙂 Här kommer en bildkavalkad:
julspann-5 julspann-2julspann-3julspann-4julspann-6

 

2 svar på ”Piglet & Masken: Julspann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.