Piglet: Regnigt grattiskort till Emelie

Sigrid och jag har hoppat i vattenpölar några gånger den här veckan, så jag tyckte att det kändes ”rätt” att göra ett kort med den söta Gorjuss-flickan och hennes paraply, samt att befästa just tesen att man aldrig blir för gammal för att hoppa i vattenpölar, även om jag kan tänka mig att man kanske tycker det när man är fjorton år, som Emelie 😉 Något vattenpölshoppande blev det nu inte för att fira Emelies födelsedag, men väl ett kalas igår, gemensamt för farfar/morfar Sivert och Emelie. Jag kan meddela att Sigrid sjöng ”ja må han leva” ett antal gånger under kvällen, och hurrade glatt!

Det är synd att min kompis Cissi bor så långt bort, annars vet jag att hon gärna hade hoppat i vattenpölar med Sigrid och mig 🙂

Anmäler kortet till November Card Challenge: Anything Goes hos The Ribbon Girl **

emelie2016-3

*cardstock från Panduro
*designark från ”Autumn Lilac” paper pad från Tilda/Panduro
*doilie från Py Hobby
*halvpärlor från Py Hobby
*stämpel ”Puddles of Love” från Gorjuss/Santoro paperpiecad med designark från Slöjd-detaljer & en sida ur Medborgarskolans kurskalatolg, samt färglagd med ProMarkers
*3D-lack från Ranger
*text utskriven från datorn
emelie2016-2emelie2016-1

4 svar på ”Piglet: Regnigt grattiskort till Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.