Piglet: Julkort #17, 2016 Christmas Ornaments

67 dagar kvar till julafton, och här är julkort nummer 17 från mitt pysselbord. Jag räknade efter idag och jag behöver åtminstone 25 (brukar alltid komma på att jag behöver något extra när jag väl skall skicka dem), så jag tycker nog att jag ligger ganska bra till ändå. Dock vore det trevligt om vi fick taget något trevligt foto att skicka med också. Förra året hade herr K en idé, men den blev aldrig genomförd och julkorten skickades utan foto. Vi får hoppas på bättring i år 🙂

Kortet anmäler jag till utmaningen U for ”Under the pile” hos ABC Christmas Challenges, där man skulle använda något som har legat undanstoppat i materialhögen åtminstone ett år. Min julkule-die har definitivt legat undangömd ett bra tag och rosetten som jag använde har garanterat legat i mer än ett år!

julkort17-2016-0266

*cardstock från Panduro
*designark från ”Festive Treats” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft
*die ”Happy Holidays Christmas Ornaments” från Joy Crafts
*designark från ”Glad Tidings” paperpack från Dovecraft/Trimcraft
*hjärta från Py Hobby
*pärlor från Py Hobby
*rosett från Panduro
julkort17-2016-0267julkort17-2016-0268

3 svar på ”Piglet: Julkort #17, 2016 Christmas Ornaments

  1. Fint och enkelt. Gillar dom där papprena.

    Jag vill ha ett foto med 3xKarlsson i matchande onepieces… I ngt juligt mönster…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.