Piglet: Höstigt grattiskort

Idag är det en riktig höstdag ute. Morgonen var ”krispig” och det lyste vackert i olika färger i träden. Det luktade höst, Sigrid ville hålla handen hela vägen till förskolan och sade ”mamma, jag är glad om dig” och pratade om ditten och datten. Myshöst, helt enkelt <3 Jag älskar hösten! Inte när det regnar veckor i streck, men när det är vackra färger överallt, luften känns sval och frisk och det blir mörkt lagom tidigt om kvällen, så att man kan tända ljus till kvällsmyset (men det inte är mörkt klockan fyra).

Hösten till ära har jag knåpat ihop ett kort i höstfärger, med en söt Gorjussflicka som klätt ut sig till räv. Jag fick med lite natur på kortet också, med hjälp av ett vackert brunrött löv 🙂 Jag anmäler det här kortet till Fredagsmys #17 hos Fru Limegrön, där man stämplar skulle ha en framträdande roll i alstret.

hostravflicka-1

*cardstock från Panduro
*dekorkartong från Panduro
*ritblockspapper
*löv hittat på Östra Kyrkogården
*blingstenar från Panduro
*bokstavsstansar från Craft Emotions (Py Hobby)
hostravflicka-3hostravflicka-2

6 svar på ”Piglet: Höstigt grattiskort

  1. Jätte roligt att du är med och myser med oss igen och jag ÄLSKAR Gorjuss tjejerna och äger själv alla mini, massor stora och några ”gamla” mellan stora 🙂 DT Lillian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.