Piglet: En liten blomfluga …

… eller något ditåt i alla fall. Jag vet faktiskt inte vad det skall föreställa för insekt. Dock tänkte jag nog på ett bi när jag färglade den. Jag lånade denna söta Hänglar-stämpel av Masken härom dagen, och kunde inte låta bli att använda den med en gång. Den är ju underbar! Som så många andra av Hänglars stämplar; synd att de inte gör fler …

Det här kortet anmäler jag till Cute Card Thursdays 442:a utmaning, på temat ”animals/creatures”.

blomfluga-1

*cardstock från Panduro
*designark från Tilda/Panduro
*färgad kartong
*stämpel från Hänglar & Stänglar, målad med ProMarkers
*blomma från Panduro
*brad från Panduro
*die ”uppercase alphabet” från CraftEmotions

4 svar på ”Piglet: En liten blomfluga …

  1. Jag försökte oxå måla den där som ett bi förra gången jag använde det… men den såg bara helt sjuk ut i gul färg… så fick måla om gubben… Tror du lyckades lite bättre 🙂

    • Det beror förstås på vilken gul man använder … Av någon anledning har jag köpt på mig rätt många gula pennor, så jag har många nyanser 🙂 Tror dessa var några utav de mörkare …

  2. Härligt kort i glada färger. Jag tänker nog mer på ett bi eller nyckelpiga än en fluga när jag ser den, men det innebär inte att det är en väldigt söt stämpel. Tycker att du färglagt jättefint 🙂

    • Tack, snälla Lisa 🙂 Jag kallade den mest för fluga för att det blev roligt med blomfluga. Jag tänkte nog också mer på ett bi, även fast den inte är randig. Åh, vad man önskar att man kunde rita sådana söta djur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.