Piglet: Julkort #7 2016 Merry snowmen

Det går väldigt trögt med kortskapandet just nu. På det hela taget går det lite trögt med pysslandet, om jag skall vara ärlig. Jag har några halvfärdiga kort som ligger och som jag inte riktigt vet hur jag skall avsluta, men … Idag har jag i alla fall gjort ett julkort som jag tycker att jag blev riktigt nöjd med. Det är ganska enkelt, men ibland är det enkla också det mest effektfulla, inte sant?

Anmäler kortet till ABC Christmas Challenges – N is for no rules.

Julkort7-2016-2

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Little Red Robin” A5 paper pack från Docraft (Py Hobby)
*stämpel från Panduro, målad med ProMarkers
*bokstavsstickers från Panduro
*pärlor från Inkido
*Crackle Accent från Inkessentials/Ranger

Julkort7-2016-1

6 svar på ”Piglet: Julkort #7 2016 Merry snowmen

  1. Super ’cute’ kort du har lavet, jo nogle gange er det enkle det bedste. Og så på engelsk : Thank you for sharing with us at ABC Christmas Challenge, good luck and I hope you will join us again for the next letter.
    Dorte x

    • Vi får boka in pysselträff! 🙂 Förutom att vi skall på kalas hos faster på lördag em är Snigel och jag pysselredo hela helgen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.