Piglet: Kaffedoftande trekantsnecessär

… eller kanske är det en portmonnä? Jag vet inte riktigt. Storleken avgjordes av längden på dragkedjan, så skapelsen mäter ungefär tretton centimeter utefter alla kanter. En lite knepig storlek, har jag märkt. Jag vet inte riktigt vad som kan få plats i den; förslag på användningsområden mottages tacksamt 😉 Alternativt om någon känner att hen vet precis vad hen skulle vilja använda den till, så kan man få köpa den.

Härom helgen var ju syster Masken hemma hos mig och jag passade på att utnyttja hennes sykunskaper. Det här projektet kom väl i princip till på premissen ”jag vill sy något av mitt kaffepaket och dragkedjan som Masken hade med sig, vad kan man sy då?” Masken har ju sytt en portmonnä och en liten necessär till mig förut av den här trekantsmodellen – efter att vi sett en sådan någonstans då vi var ute och reste – så hon föreslog att vi skulle testa att göra en sådan. Om man har en smart Mask som förklarar hur man skall göra så är det faktiskt inte så svårt 😉 Masken hade väldigt roligt åt att jag sade ”Vad du är smart” ett antal gånger under helgen. Hihi.
TrekantsnecessärKaffe-1

Materialet är alltså en kaffepaket från Arvid Nordquist kaffe Gran Dia, ett tyg från IKEA, en dragkedja som Masken nog hade köpt på nätet … och så en symaskin och tråd.

TrekantsnecessärKaffe-2 TrekantsnecessärKaffe-3 TrekantsnecessärKaffe-4 TrekantsnecessärKaffe-5 TrekantsnecessärKaffe-6 TrekantsnecessärKaffe-7

 

2 svar på ”Piglet: Kaffedoftande trekantsnecessär

    • Menar du materialet? Det har vi redan alldeles för mycket av för att det skall få plats i den där 😉 Har faktiskt fått en armbandsbeställning till, av svägerskan … Var dock tvungen att handla nya saker till den … så det blev ju lite extra också 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.