Piglet: Julkort #6 2016 A cup of Christmas

Ibland blir man lite extra nöjd med ett kort, och så känner jag för det här … Jag tycker att det blev riktigt snyggt, om jag får säga det själv 🙂 Det är ett julkort till! Det blir lätt så … Dels för att jag tycker om att jobba i julfärger, dels för att det är något som jag vet att jag kommer att behöva och sedan en aning också för att det finns så roliga julutmaningar där ute i cyberrymden. Det här kortet är gjort till Merry Monday #209 Inspiration challenge där man skulle inspireras av en bild. Jag plockade upp tekkopparna och det röda och gröna i bladen, och valde att skapa utifrån det. Att jag fick användning för min nya Tilda-stämpel var ju ett plus 🙂

Julkort6-2016-1

*cardstock från Panduro
*färgat papper ur gömmorna
*stämpel ”Little London: Afternoon Tea Tilda” (Scraplagret) färglagd med ProMarkers
*blingstenar från Panduro
*punch mistelblad från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro
*glitter glue ”Crystal” från Dovecraft (Py Hobby)
Julkort6-2016-2

4 svar på ”Piglet: Julkort #6 2016 A cup of Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.