Piglet: Näsduksfodral med kaffedoft

Jag har sett att folk syr coola saker utav kaffepaket och var sugen på att testa. Jag funderade lite över vad som kunde vara ett lämpligt och lagom litet projekt, dels för att jag inte är någon proffssömmerska och dels för att jag bara hade ett kaffepaket att testa med. Jag surfade, för ovanlighetens skull *blink*, omkring en stund på Pinterest och hittade ett flertal beskrivningar på näsduksfodral, och bestämde mig för att testa att göra ett sådant. Sedan satt jag framför symaskinen till långt in på natten och pysslade, för att sedan kunna presentera min make för sitt nya näsduksfodral. Herr Karlsson ä-l-s-k-a-r kaffe, så det kändes som en kul grej att sy något med ”kaffigt” just till honom. 
NäsduksfodralA-2

NäsduksfodralA-3NäsduksfodralA-4NäsduksfodralA-5

… och här är ursprungsmaterialet:
NäsduksfodralA

Den beskrivning jag använde mig av hittade jag hos OliOk.

2 svar på ”Piglet: Näsduksfodral med kaffedoft

  1. Vad festligt! Har inte alls tänkt på att man kan använda paketet på detta vis 🙂 Gissar att han blev glad och att han gärna torkar nosen en extra gång nu 😉

    • Jag tror bestämt att han blev ganska förtjust i det ja 🙂 Det fick till och med en ”like” på fejjan, tror jag, och det är ju inte illa som betyg från herr K *fnissar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.