Piglet: Kort till Fröken Helena

Igår var det sista dagen för Sigrid på förskolan innan sommarlovet,  och då ville vi ge en liten present till hennes snälla fröknar. Eftersom jag inte precis var ute i god tid så satt jag i sista minuten och pysslade ihop kort till dem också. Med tanke på stressnivån så tyckte jag nog att jag lyckades ganska bra till slut 🙂 Det här kortet, som är till fröken Helena, är gjort efter Veckans skiss #112 och visst passar Gorjuss-flickan bra till en pysslig pedagog? 🙂

Jag tyckte för övrigt att det var lite roligt att hitta en kokbok som hette ”Sigrids kök”, så den fick ramla ner i fröknarnas presenter (de fick samma sak allihop, rättvist och bra) tillsammans med en bok fylld av onyttiga, sockerstinna godsaker.

TillFröknarna2016-6

* cardstock från Panduro
*stämpel ”I found my family in a book” från Gorjuss/Santoro
*designark från ”Garden Party” paper pad från Tilda/Panduro
*halvpärlor från Py Hobby
*hjärtpärlor från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro
TillFröknarna2016-9

TillFröknarna2016-13
TillFröknarna2016-7TillFröknarna2016-1TillFröknarna2016-8

4 svar på ”Piglet: Kort till Fröken Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.