Piglet: Alice in Wonderland

Jag kände för att göra ett kort med lite annorlunda vikning och återvände då till en som alltid varit bland mina favoriter. Den är ganska enkel att göra, men ändå effektfull. (Här, hos Norma, kan ni se en template.)

Jag hittade en utmaning hos I <3 ProMarkers där man skulle inspireras av en sång eller en film och jag valde att låta mig inspireras av Alice i Underlandet. Den finns ju i flera versioner, men jag har bara sett Disney’s version.

AliceInWonderland-1*cardstock från Panduro
*designark från ”New bloom” paperpad från First Edition Papers/Trimcraft (Py Hobby)
*designark från ”Glad tidings” paper pack från Dovecraft (Py Hobby)
*designark från ”Tea party” paper pack från Dovecraft (Py Hobby)
*blommor från Panduro
*bling från Panduro
*stämpel ”The white rabbit” från Gorjuss/Santoro, målad med ProMarkers
*stämpel från ”Sweet tea” stämpel pack från Gorjuss/Santoro
*citat från ”Alice in Wonderland”, utskrivet från datorn
AliceInWonderland-4AliceInWonderland-2AliceInWonderland-3

3 svar på ”Piglet: Alice in Wonderland

  1. Åh, vad söt kanin! Och jag gillar verkligen det miniblommiga gröna pappret! Flickan har fått en snyggt färglagd kappa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.