Piglet: Sigrids släktträd

Bättre sent än aldrig, heter det ju … Det är alltså blogginlägget som är sent, broderiet var klart tills då Sigrid föddes, tack vare att jag var ledig en månad innan födseln och det passande nog var vinter-OS på TV – perfekta förhållanden för att få ett broderi färdigt. Att det dessutom var färgglatt och tämligen lättsytt hjälpte förstås till att hålla motivationen uppe. Jag får väl erkänna att det sedan tog sin lilla tid innan det blev inramat, och sedan ännu längre tid innan det faktiskt kom upp på väggen, men – nu hänger det där! Om jag får säga det själv, så tycker jag att det är en väldigt fin tavla!

Broderiet är ett kit från Vervaco (artikelnummer PN-01493565) och hos Ateljé Margaretha, där jag har köpt det, kallas det helt sonika Tavla Släktträd Ugglan.

SigridsSläkträdBroderi-1

SigridsSläkträdBroderi-2

SigridsSläkträdBroderi-3

 

 

1 svar på ”Piglet: Sigrids släktträd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.