Piglet: Lycka till i nya huset, Nina och Morgan!

Världens sötaste Nina har gått och blivit med hus igen, efter många år i lägenhet … och den här gången är det hennes hus på riktigt! Där flyttar hon in med Morgan och ett helt gäng katter och då ville vi förstås önska dem alla lycka till i deras nya liv tillsammans, som husägare. Katterna kanske blir glada om det finns några husmöss i det nya huset, även om jag tvivlar på att Nina och Morgan blir det. Deras nya hem är nära Myshuset (vår sommarstuga) så jag föreslog för Nina att hon kan skicka katterna dit för att ta hand om vårt musproblem annars … Möss är söta när de är på stämplar, och för all del även när man ser dem springa ute i naturen, men de är inte söta när de är inne i stugan!

Hur som helst – lycka till med livet på landet, säger vi till Nina, Morgan och katterna!

Bloggfoton-0817

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Tea Party” designer paper pack från Docraft (Py Hobby)
*stämpel från ”Christmas” stämpel sätt från House Mouse (1-2-3-Stitch)
*clearstamps från Panduro
*adhesive strass stones från Nellie Snellen
Bloggfoton-0818

1 svar på ”Piglet: Lycka till i nya huset, Nina och Morgan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.