Piglet: Julklapp till faster Gunnel

Faster Gunnel uppskattar hemmagjorda presenter, så det är kul när man hinner knåpa ihop något till henne! Däremot brukar hon säga att hon nästan är för ”snål” för att använda de handgjorda kort hon får, och jag vet att hon inte skickar dem till ”vem som helst” 🙂

Jag låg ju inte så där fasligt bra till med pysslandet inför jul, men jag hann till slut att knåpa ihop en liten gåva (att den sedan blev överlämnad efter jul, på grund av magsjuka, det är en annan femma) i sista sekunden och nu skall ni få se …

Bloggfoton-0488

Vad kunde då tänkas finnas i detta paket? Vi kikar …
Bloggfoton-0485-2

 

 

 

 

Jag vet inte om det syns, men där finns några hemmagjorda pakettags till vänster i lådan, och så finns där tre nygjorda kort, som ni kan se på bilderna nedan. Utöver dem fanns det även några kort som jag gjort tidigare, samt ett nygjort klänningskort som kommer att få ett eget inlägg så småningom.

Bloggfoton-0480-2Bloggfoton-0482*cardstock från Panduro
*mönsterpapper fr. Systrarna Grene
*blommor från Panduro
*brads från Panduro
*doilie från Py Hobby
*knapp från Basic Grey
*stämpel från Panduro
*text skriven med Dymo
Bloggfoton-0481-2Bloggfoton-0483-2Bloggfoton-0487

2 svar på ”Piglet: Julklapp till faster Gunnel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.