Beställningskort till Karins dotter

Min (numera före detta) kollega Karin beställde ett kort att skicka till sin dotter på hennes födelsedag. Jag fick fria händer, och tänkte att det kanske kunde vara trevligt att göra ett kort i de svenska färgerna, då dottern är i USA som au pair och Karin säkert gärna vill att hon blir påmind om hemlandet 😉 Kombinationen gult och mörkblått var dock väldigt svårt att få bra på fotografi, upptäckte jag …

Är det förresten någon som kan rekommendera något bra papper att använda för digistamps? De tjocka pappren som jag brukar använda att stämpla på funkar inte i skrivaren och vanliga skrivarpapper är ju inte särskilt bra att måla på … Vi skulle även behöva införskaffa ny toner till skrivaren, för just nu kan jag inte skriva alls …

Bloggfoton-0422

*cardstock från Panduro
*hobbykartong från Panduro
*fjärilsstans från Nellie Snellen
*ord från ”Jubilee sticker market” från The Girl’s paperie
*bling från Py Hobby
*digistamp från The Greeting Farm, målad med ProMarkers

3 svar på ”Beställningskort till Karins dotter

  1. Vilken charmig stämpel!

    När det gäller papper har jag hittat bra papper, men kommer inte ihåg vad det heter nu – skall försöka att komma ihåg att kolla 🙂

  2. Pingback: Klänningskort | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.