Piglet: Kung Arthur

Det är dags för Sigrids fina kompis Arthur att fylla år igen! Det är helt galet, men det har nu gått två år sedan han kom till världen, vilket också innebär att det snart är lika länge sedan vår lilla snutta visade sitt söta ansikte för första gången! Jisses, vad tiden går! De har blivit så stora!

Hur som helst så måste förstås lille ”Ärtan” få ett kort på sin födelsedag och när jag letade bland mina stämplar – jag behöver verkligen fler med motiv som inte är söta flickor; kan de inte göra Gorjusspojkar? – så hittade jag den här stämpeln från Tingtura, och kände genast att jag ville använda den. Jag kom ju osökt att tänka på ”Kung Arthur” 🙂

För den som är nyfiken på hur lång tid det tar för mig att göra kort kan jag rapportera att det här, där jag började från scratch med att välja, stämpla och måla motivet, tog ungefär en timme och trekvart. Det tar väl inte alltid fullt så lång tid, men det händer nog nästan aldrig att det tar under en timme i alla fall! Är det jag som är långsam, eller är ni andra likadana? Kortet är för övrigt gjort efter skiss #93 hos Veckans skiss.

Bloggfoton-0258

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Papers/Trimcraft (Py Hobby)
*designark från ”Bella Rose” paper pad från First Edition Papers/Trimcraft (Py Hobby)
*tag från  ”Rose Garden” paper pad från First Edition Papers/Trimcraft (Py Hobby)
*washitejp från Py Hobby
*bokstavsstickers från ”Jubilee Sticker market” från The Girl’s Paperie
*confetti från Coop eller liknande
*stämpel från Tingtura, målad med ProMarkers och paperpiecad med designark från Generations

Bloggfoton-0260Bloggfoton-0259

4 svar på ”Piglet: Kung Arthur

  1. Vilken söt stämpel! Den har jag inte sett förut. Härliga och pigga färger du har använt dig av. Tack för att du är med och tolkar VS! Kram Åsa

  2. Fint kort till en liten pojke, säkert också till en flicka för den delen, i fina färger! Jag tycker också alltid att det tar alldeles för lång tid ibland, men då får jag skärpa till mig och tänka att det är ju min hobby. Jag tycker inte det verkar så lång tid för ett kort. Tack för att du är med och tolkar VS!

  3. Jättegulligt barnkort! Fin färgkombination. Inser nu att det är snyggt med gult och orange tillsammans, vilket jag inte har tänkt på tidigare. Tack för det och tack för att du är med och tolkar VS. Kram Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.