Piglet: Blomsterprinsessa

För första gången på väldigt länge har jag gjort ett kort efter en skiss hos Veckans skiss, närmare bestämt nummer 91. Det är ju alltid bra att ha lite födelsedagskort på lager hemma, ifall man inte hinner göra ett just när någon fyller år. Jag lyckades faktiskt få målat några stämplar när Masken och jag hängde med JoJo och Lovisa förra helgen, så en utav dem använde jag nu. Eftersom mitt vanliga svarta embosspulver är på rymmen har jag använt ett svart och glittrigt pulver istället, och det ger ju faktiskt en ganska trevlig effekt 🙂

IMG_Bloggfoton-0238*cardstock från Slöjd-detaljer
*stämpel från Magnolia, målad med vattenfärger
*strass-stenar från Nellie’s choice
*designark från ”New bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*några spillbitar av designark från Magnolia, Panduro etc.

3 svar på ”Piglet: Blomsterprinsessa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.