Piglet: I believe you can fly, I believe you can touch the sky!

Världens snällaste kollega, Katarina, har fått nytt jobb och började där i måndags. Jag tänkte att det kunde vara kul att få post sin allra första dag på jobbet och knåpade ihop ett kort till henne. Jag tyckte att textstämpeln från Magnolia passade perfekt, för när Katta ger sig katten på att göra något, då klarar hon det … och jag undrar om hon inte skulle kunna lära sig att flyga också, om hon bara bestämde sig för det 😉 Så vitt jag förstod så blev hon både överraskad och väldigt glad, så jag uppnådde det jag ville 🙂 Jag hoppas verkligen att hon skall trivas på sin nya arbetsplats och jag kommer att sakna henne massor! (Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer att finnas anledning till att gratulera mig till ett nytt jobb snarast också *blir arbetslös om en vecka*)

Jag anmäler kortet till Simply Magnolias januariutmaning.

IMG_Bloggfoton-0146

*kortbas från Docraft (Py Hobby)
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*stämpel ”Bon Voyage: I can fly” från Magnolia (Scraplagret), målad med vattenfärger
*textstämpel ”Bon Voyage: I believe I can fly” från Magnolia (Scraplagret)
*tygband från Panduro
*satinband från Systrarna Grene
*fjärilpunch som jag fått av farbror BA
IMG_Bloggfoton-0154

5 svar på ”Piglet: I believe you can fly, I believe you can touch the sky!

  1. Perfekt för någon som börjar på nya resa i jobblivet! Och väldigt fint i kompositionen tycker jag. Fjärilarna i sin enfärghet sticker ut på ett fint sätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.