Masken: Pimpad Almanacka

Att pyssla behöver ju inte alls vara så krångligt eller kräva mycket saker (eller tid). Fixade till utsidan på min inte alls så spännande almanacka från Facket… Allt som behövdes var lite brunt presentpapper, några bilder från ett klippark från Panduro, pappertejp till ryggen och så något att skriva dit årtalet med (jag använde stämplar). Tycker själv det blev enkelt och snyggt och det blev ju stor skildnad mot hur den såg ut innan. Plastade in den med lite bokplast också, så att allt sitter fast ordentligt.

6 svar på ”Masken: Pimpad Almanacka

    • Tack 🙂 ..och enkelt vart det oxå… blev ett litet pyssel medans jag städade på skrivbordet och fick lite inspiration när jag hittade den tråkiga almanackan…

  1. Pingback: Masken: Tillpiffad pärm | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.