Piglet: Julkort #8 2015 Julkuleskoj

Visst är den här lilla musen som gungar på en julkula hur söt som helst? Den får mig dock att fundera på hur Sigrid kommer att reagera på granen i år … Förra året gick det över all förväntan och hon lät den vara helt och hållet, men nu är hon större och ännu mer nyfiken – kommer hon att kunna hålla sig från att pilla på alla roliga dekorationer? Det får vi se i december …

*hobbykartong från Panduro
*presentpapper från Panduro
*MFD008 frame die från Nellie Snellen (Py Hobby)
*COL1380 dies + bokstavsstämplar från Marianne Design (Py Hobby)
*stämpel ”Mouse on bauble” från Wild Rose Studios, målad med ProMarkers (Py Hobby)

4 svar på ”Piglet: Julkort #8 2015 Julkuleskoj

  1. Vad du är grym på att paperieca! Och väldigt söt liten mus, som inte alls är lik S. Hon kommer nog att låta den vara iår igen, bara hon får veta att hon inte skall pilla så mycket, att hon kan göra sig illa om något går sönder. Vi har – peppar peppar – inte haft problem med varken katter eller barn 🙂

    • Tack! Det är roligt med paperpiecing ju! Fast pilligt att klippa … Den här var iofs inte SÅ komplicerad 🙂 Tyckte egentligen att kortet var snyggare innan texten kom dit, men det kändes samtidigt lite naket …

      Jag tror att det är fullt möjligt att S uppför sig alldeles utmärkt när det gäller granen, för det mesta är hon ganska duktig … men man kan ju aldrig veta 😀 Att er katt skött sig är väl mer fantastiskt än att A har gjort det … katter verkar ju älska att riva granar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.