Piglet: Luddes studentkort

Min arbetskamrat Karin skulle på student och beställde ett kort utav mig. Grönt är kanske inte det typiska färgvalet för ett studentkort, men dels tycker jag inte särskilt mycket om att skapa i blått och vitt och dels hade jag hittat ett så perfekt presentpapper att paperpieca kostymen med, så det fick bestämma färgschemat. Måste dessutom säga att jag fullkomligt älskar det prickiga pappret från Tilda/Panduro. Enkelt, men läckert! Karin verkade gilla kortet (hon beställde genast ännu ett) och jag hoppas att det även uppskattades av studenten Ludde 🙂

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Tilda: Garden Party” paper pad (Panduro)
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*Crackle Accent från Ranger
*presentpapper
*bokstavsstickers från Panduro
*stjärnklistermärke från Panduro

Vet inte om det syns, men pappret som jag använde på kostymen har en viss textur, så det är liksom lite rutigt.

5 svar på ”Piglet: Luddes studentkort

  1. Suoerfint och härligt färgglatt! Jag är helt för saker som inte är sådär typiska för tillställningen!
    Var ju perfekt papper för en kostym!

  2. Pingback: Piglet: Beställningskort till Karins mamma | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.