Piglet: Bröllopstårtelådkort till Johanna och Dans bröllop

Allra finaste vännerna Johanna och Dan gifte sig i lördags! Hipp hipp hurra! Det var verkligen ett vackert bröllop och jag grät hela tiden! Brudparet glittrade av kärlek och lycka och bruden var så vacker att det nästan tog andan ur en! En trevlig fest med många fina och rörande (mer tårar …) tal blev det också och vi är så glada och tacksamma att vi fick vara med på deras stora dag!

Dagen till ära ville jag knåpa ihop ett riktigt fint och tredimensionellt kort och efter ivrigt surfande efter inspiration på Pinterest föll valet på ett kort i form av en låda med en bröllopstårta i. Lättare sagt än gjort, men efter mycket pill var jag fasligt nöjd med resultatet och jag tror att brudparet var det också 🙂

Håll i er, för nu blir det bildkavalkad!

*cardstock från Panduro
*designark från ”Sweet Christmas” paper pad från Panduro
*stämpel från Magnolia (Scraplagret)
*doilie från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro
*metalltejp från Biltema
*washitejp från Py Hobby
*3D dekorpenna från Art Collection
*blommor från YouDo (InEx)
*textilband ur gömmorna
… och så de mest udda pysseltillbehören …
*två Onicodosor & en burk som innehållit tavelnålar

2 svar på ”Piglet: Bröllopstårtelådkort till Johanna och Dans bröllop

    • Ja, lite pilligt var det ju … men det var i alla fall praktiskt att använda burkar för tårtlagren och inte göra dem av pappersrundlar som skall klistras lock på och grejer, som jag sett på Pinterest. DET hade jag nog inte fixat. Det gäller att vara påhittig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.