Masken: Grattiskort till Piglet

Vi skickar ett STORT grattis till syster Piglet som fyllde år för några veckor sedan… kalas hade hon dock i söndags. Så ett kort till kalaset fick det bli…. även denna gång var jag tvungen att pyssla ihop ett rätt snabbt ,eftersom jag haft fullt upp med att planera möhippa för Jojo (som var i lördags), så det föll lite i glömska).
Hittade ett gulligt småblommigt papper i samlingen från Panduro och gjorde en snedvikning (ja, jag vet, IGEN….) Passade bra då det i ena hörnet av pappret fanns denna söta badtjej. Det blev fint och vår-somrigt tyckte jag!!

Satte ihop kortet tillsammans med denna söta drickflaska, som man hittar på Lagerhaus

1 svar på ”Masken: Grattiskort till Piglet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.