Masken: Hipp Hurra för Lisa 35 år!!

I helgen hade Lisa födelsedagskalas och då fick man ju ha med sig en present och ett kort… hade dock glömt bort det där med kortet, så hade väl ungefär en timme på mig att göra ett innan jag skulle gå… Så det fick bli ett i den vikningen som Hanna fick. Valde även ett papper från Panduro som hade fint mönster på båda sidorna av pappret. Man har ju ibland undrat lite vad det skall vara för mening med att ha mönster på båda sidorna av pappret, men det här kortet gör det ju till en riktigt smart idé!!! Fina hjärtan och döskalle-karameller!!

Inuti blev det en liten björn från Fizzy Moon, köpt på PyHobby . Gjorde så att han sitter i en ballong. Och det blev ett par ballonger till.

2 svar på ”Masken: Hipp Hurra för Lisa 35 år!!

  1. Finfint kort!! Men tänk om Lisa hade blivit rädd för alla dödskallar 😉 Ja, ibland är det bra med motiv på båda sidorna, men för det mesta blir man ju bara irriterad för att det känns som slöseri …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.